top of page

RBC MALMØ

​

Individuel leje kart-serie for alle, gokart amatører såvel som professionelle i alle aldre.

Der er i alt 10 løb i løbet af sæsonen, 5 i efteråret og 5 i foråret. Der gives point for placering i hvert løb og 5 bonuspoint for hurtigste omgangstid. De 7 bedste point resultater afgør kørernes endelige total og dermed placering i klassetabellerne ved sæsonafslutningen. Pointene er samlet i tre klasser, dvs Under 33, over 33 år og en samlet klasse. I år har vi også præmier til vinderne under 95 kg og over 50.

For hvert løb ændres banelængden for variation.

Alle gokarts vejes op til 95 kg for at skabe mere jævne løbsforhold.

​

Race Scheme;

9 min træning

2 TIMER MALMØ

Teambaseret konkurrenceserie for alle, gokart-amatører samt professionelle i alle aldre.

​

Der køres i alt 10 løb i løbet af sæsonen, 5 om efteråret og 5 om foråret. Point tildeles efter placering i hvert løb og 5 bonuspoint for hurtigste omgangstid. Det  7 bedste score -resultater afgør  holdets sidste total og dermed placere pointtabellen i slutningen af sæsonen.

​

For hvert løb ændres banen til variation.

Alle gokarts vejes op til 95 kg for at skabe mere jævne løbeforhold.

​

Til løbet er der et forudbestemt minimumsantal førerændringer og bilændringer, der skal foretages af hvert hold.

​

Racelayout;

10 min tidskvalifikator